Defrag not Defragging!!

TNC Discussion Board: Hardware Concerns: Defrag: Defrag not Defragging!!
  Subtopic Posts   Updated


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Gerrie on Saturday, July 13, 2002 - 02:18 pm:

Hi
When I attempt to Defrag the following happens:
1. I close all Programs
2. I start the defrag procedure
3. Everything comes up as it should, but it
does not defrag. It remains at 0%.
4. I have never had this problem before. It
really started just after I installed a
new anti-virus Program (Grisoft) and
a Firewall (Zonealarm).
5. Could this have anything to do with the
problem?

Your expert advice will be much appreciated.

Thank you.

Gerrie

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Saturday, July 13, 2002 - 04:33 pm:

Gerrie,
Try this, Run SCANDISK before you try running DEFRAG. Set scandisk to STANDARD and check the box that says, "automatically fix errors".

Next From the Desktop, press Ctrl+Alt+Delete to bring up the End Task box. Highlight and End Task everything except Explorer, SysTray, Make sure your screen saver is turned off. Now defrag. Since it failed at least once already, expect the defrag to take a while.

Hope this helps


Add a Message


This is a public posting area. If you do not have an account, enter your full name into the "Username" box and leave the "Password" box empty. Your e-mail address is optional.
Username:  
Password:
E-mail:
Post as "Anonymous"

Administrator's Control Panel -- Board Moderators Only
Administer Page