What could be the problem here?

TNC Discussion Board: General Discussion: Questions all newbies want to know: What could be the problem here?
  Subtopic Posts   Updated


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Duchess on Wednesday, January 07, 2004 - 01:32 am:

Hi Everyone. What works for me and I'm using a Lan Network so it's very fast. What I get that Page can not be displayed message, I empty the cache (Tools > Internet Options > Temporary Internet Files and click on Delete Files and every so often, I also Delete Cookies too. Then I reboot and try the link again.

I hope this works for you too.

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Monday, September 22, 2003 - 04:35 pm:

This happens to me when I have too many windows minimized on the tool bar.

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Saturday, April 06, 2002 - 08:16 pm:

Have you tried 'Refreshing' or 'Reloading'? That sometimes works.

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Tuesday, March 26, 2002 - 09:32 am:

Thank you Anonymous. I have been doing that only all the time, I'm fed up.

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Tuesday, March 26, 2002 - 09:31 am:

Thank you Anonymous. I have doing that only all the time, I'm fed up.

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Tuesday, March 26, 2002 - 05:11 am:

Hi,
The only way I know is to click back to the page where you clicked on the link and click the reload/refresh button depending on which browser you use and then click the link again.

Hope this helps some

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of pageLink to this message   By Anonymous on Monday, March 25, 2002 - 06:21 pm:

hi,
Quite often when I click a link, I get the page can not be displayed message. It is very irritating to say the least. Is there any fix for it? Thank you.


Add a Message


This is a public posting area. If you do not have an account, enter your full name into the "Username" box and leave the "Password" box empty. Your e-mail address is optional.
Username:  
Password:
E-mail:
Post as "Anonymous"

Administrator's Control Panel -- Board Moderators Only
Administer Page